Run&Shape

De lente komt eraan! Ben je graag buiten en wil je op een eenvoudige manier slanker en fitter worden? Personal trainer en Hardloopcoach Caroline neemt je mee door verschillende natuurgebieden die Harderwijk rijk is, zoals bos, zandverstuiving, heide en strand. Door joggen, sprintjes trekken en rennen afgewisseld met diverse spierversterkende oefeningen en het gebruik van de trainingsmaterialen die onze natuur rijk is, gaan wij samen werken aan jouw strakker lichaam.

We maken gebruik van het eigen lichaamsgewicht als weerstand, maar ook van verschillende obstakels, zoals boomstammen, heuvels, hekjes en bankjes die wij in de natuur zullen tegenkomen. Door de combinatie van cardiotraining in de zuurstofrijke buitenlucht met de spierversterkende oefeningen is RUN&SHAPE een efficiënte training waarmee jij niet alleen je conditie zal verbeteren, maar ook je lichaamscontouren.

Heb jij nog nooit hardgelopen? Ben jij überhaupt nooit echt sportief geweest? Geen probleem, want dit beweegprogramma is voor de beginners! Door de training in een kleine groep van maximaal 10 vrouwen heb ik voldoende mogelijkheden om iedere deelneemster op haar eigen niveau te begeleiden.

RUN&SHAPE is:

  • 8 weken lang
  • zaterdagochtend 5 maart t/m 23 april
  • van 09:00 tot 10:00 uur
  • afwisselende training buiten
  • onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer
  • voor slechts EUR 5,- per keer

Dus kom uit je winterslaap en laat de kracht van natuur je helpen om fit en in vorm de lente te verwelkomen. Geef je lichaam en geest een flinke boost en meld je vandaag nog aan voor RUN&SHAPE!

Fit by nature met Run&Shape
Getagd op: