christmas_poppetjesMijn Kerstboodschap voor dit jaar is: alles is liefde.

Liefde voor het leven, voor de mensen en de natuur om je heen en zeker, liefde voor jezelf. Liefde voor de tijd die je ergens aan besteedt en de moeite die je ergens voor doet. Want het hoeft niet altijd allemaal perfect te zijn.

Door de liefde voor mijn werk doe ik iedere dag mijn best om mijn klanten te helpen meer van zichzelf te gaan houden. Zowel in de (sport)trainingen die ik geef, als op mijn website die ik steeds beter en nuttiger probeer te maken. Ik hoop je te leren om je niet te laten meeslepen door iedere hype van tegenwoordig. En juist het leven te gaan leiden dat voor jou de moeite van het leven waard is.

En zo is het ook met Kerst. Het hoeft niet perfect te zijn, maar wel waardevol voor jou en je gezin – de tijd die je met elkaar doorbrengt en de manier waarop. Het maakt niet uit hoeveel lekkers je in huis haalt, wat voor moois je aan hebt en hoe uitgebreid je huis versierd is. Zolang het een Kerstfeest is dat om de liefde en gezelligheid draait. Dan komt alles vanzelf goed.

Vitale Mama wenst jou en je gezin een liefdevolle Kerst!

Het recept voor een liefdevolle Kerst
Getagd op: