leefstijlWil je graag gezonder gaan eten, maar je weet niet WAT goed voor je is door alle hypes van tegenwoordig?
Wil je graag meer gaan bewegen en vooral met resultaat, maar je weet niet HOE?
Word je regelmatig moe wakker, maar je weet niet WAAROM?
Ben je je bewust van jouw huidige leefstijl, maar lukt het je steeds niet om de juiste keuzes te maken en vol te houden?
Met ons Leefstijlcoaching programma helpen wij je de antwoorden op deze vragen te vinden!

Onze visie
Vitaliteit is meer dan gezond, fit en actief zijn. Vitaliteit is de fysieke, mentale en emotionele vrijheid om je maximaal te kunnen ontplooien en daarmee de kwaliteit van je leven te verhogen. Vitaal eten, vitaal bewegen en vitaal voelen – vitaliteit is de kwaliteit van jouw leven!

Onze missie
Vitale Mama ondersteunt jou in je zoektocht naar betere leefstijl. Wij leren je goed bewegen, jouw lichaam voeden, uitgerust wakker worden, je sportdoelstelling behalen, je werkprestatie verbeteren, of gewoon beter worden in wie JIJ bent en/of in wat JIJ doet.
Vitale Mama helpt je floreren – energiek en krachtig het maximale uit jouw leven halen!

Onze werkwijze
Bij Vitale Mama tref je geen (crash)dieet, onzin oefeningen of de op hype’s-gebaseerde adviezen – kortom GEEN QUICK FIX. Wij bieden je advies en begeleiding op basis van up to date, no nonsens en evidence-based informatie.

Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Dat kan op een willekeurige locatie plaatsvinden – bij jou thuis, in onze praktijk, in het bos of een park – waar jij je het prettigst voelt. Vervolgens gaan we samen aan de slag om stap voor stap je doel(en) te bereiken en vol te houden!
Vitale Mama werkt op basis van 3 principes: Voeding, Beweging, Coaching. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en tegelijkertijd van elkaar afhankelijk zijn.

Ons aanbod
Leefstijlcoaching bestaat uit o.a.:

  • VitaCheck
  • Fitheidstest
  • Voedingsscan
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Beweegscan
  • Trainingsschema op maat via onze eigen trainingsportaal
  • Personal training
  • (Online) coaching

Wij adviseren en coachen je om jouw voedingspatroon te optimaliseren, gelukkiger te worden, beter met de stress te kunnen omgaan of simpelweg het leven te leiden wat voor jou de moeite van het leven waard is.
Wij doen het samen, maar jij moet het uiteindelijk doen. Immers, jij bent een expert van je eigen leven – jij kent je kracht en mogelijkheden. En wij zijn een expert op het gebied van voeding, beweging en leefstijl-vraagstukken. Rekening houdend met je wensen, doelen, mogelijkheden, beperkingen en/of blessures helpt Vitale Mama jou om vitaal te worden en vitaal te blijven.

Ga voor een duurzaam resultaat en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake!