MamaMonkeyDanceAls kersverse moeder van je eerste kindje heb jij het drukker dan druk.
Met een onderzoekende dreumes en/of eigenwijze peuter erbij, staat regelmatig bewegen niet op de eerste plaats van je to-do-lijstje. Vaak kan je 1 of 2 keer in de week er wel tijd voor vrij maken. Maar dan, hoe moet dat met een baby? Een goede en betrouwbare oppas is helaas niet altijd voorhanden. En bovendien, je wilt het liefst iets doen waarbij je kindje mee kan. Iets wat effectief en gezellig voor jou is en tegelijkertijd leuk en leerzaam voor je kindje!

Oftewel, lekker bewegen en van je zwangerschapskilo’s afkomen terwijl je geen oppas voor je kindje nodig hebt. Vitale Mama introduceert een nieuwe training – MamaMonkeyDance: bewegen op muziek met je kindje in een draagdoek of draagzak.

Vind jij een yoga-met-je-baby klasje te saai en baby zwemmen te veel gedoe? Spreek jij met jezelf steeds af om zo veel mogelijk te voet met de kinderwagen te doen, maar komt er toch weinig van terecht? Zie jij van deze beweegmogelijkheden überhaupt een resultaat?

MamaMonkeyDance maakt het verschil!
Deze danstraining is bedoeld voor alle moeders met een kindje in de leeftijd van 3 tot 24 maanden. En je hoeft er niet eens een dansachtergrond voor te hebben! De choreografie is aangepast op het dragen van je kindje, zodat je veilig en relaxt kunt dansen op de meest uiteenlopende muziekgenres. Van salsa tot de Nederlandse Top 40 – alles komt aan bod. Het gewicht van je kindje zal tijdens het bewegen voor de nodige weerstand zorgen. Daarom is het van belang om een goede draaghouding aan te nemen en te behouden, zeker als je bepaalde klachten aan je bekken en/of rug na je zwangerschap hebt overgehouden. Aangezien Caroline, die deze danstrainingen doceert, een ervaren beweegdeskundige en Revalidatie trainer is, ben je bij haar in goede handen als je extra advies en begeleiding nodig hebt om pijnvrij en effectief te kunnen bewegen.

Samen dansen
Misschien doe je het thuis ook al – dansend door de kamer je baby in slaap wiegen. Er is een reden waarom je baby ervan rustig wordt, zelfs als je geen muziek gebruikt. Natuurlijk vinden alle baby’s en jonge kinderen het prettig om zo veel mogelijk dicht bij hun moeder te zijn. Uit diverse onderzoeken blijkt ook dat baby’s beter op tempo en ritme reageren dan op spraak. Samen dansen heeft een grote invloed op de totale ontwikkeling van je kindje: verstandelijk, emotioneel, sociaal en lichamelijk. Het verstrekt jullie band, stimuleert de hersenactiviteit van je baby, bevordert zijn groei, helpt een gevoel voor ritme en coördinatie ontwikkelen.

Doe mee met deze effectieve danstraining op leuke muziek samen met je baby/dreumes in een drager en ervaar het zelf! Meld je vandaag nog voor een gratis proefles.

MamaMonkeyDance maakt je slank en fit met een babydraagzak als jouw dansoutfit!

MamaMonkeyDance maakt je fit, terwijl je kindje in de draagdoek zit