mamaenkindgymWie wil dat nou niet: een effectieve training in de frisse buitenlucht, sportief samen lol maken, geen oppas voor je kindje(s) nodig – en dat allemaal in één uur? Dat kan! Doe mee met Mama&Kind-Gym van Vitale Mama en ervaar het zelf.

Deze training is voor alle mama’s die graag:

  • samen met hun kind(eren) lekker buiten willen sporten;
  • op een ongedwongen manier fit willen blijven en energieker willen worden;
  • gemotiveerd willen worden om de sportroutine op te bouwen;
  • geen extra kosten willen maken of extra tijd willen verliezen i.v.m. oppas en het halen/brengen van je kindje(s)

Elke Mama&Kind-Gym training bestaat uit diverse fitness- en speloefeningen, gericht op de spierversterking en conditieverbetering. Alle spiergroepen komen aan bod, afgewisseld met leuke en sportieve spelvormen, zoals bijvoorbeeld een estafette. Natuurlijk houden we rekening met de leeftijd van jouw kind(eren). Op deze manier blijft deze training altijd uitdagend en leuk voor iedereen!
Afhankelijk van de leeftijd van je kindje kan je kiezen uit 2 groepen om mee te doen: een Buggy/Baby-trainingsgroep (0-2 jaar oud) of een Peuter/Kleuter-trainingsgroep (3-6 jaar oud). Terwijl de grotere kinderen sportief genieten van de gezamenlijke activiteiten met hun moeder, zijn de kleintjes een onderdeel van vele oefeningen gedurende de hele training.

Wanneer: zaterdagochtend om 9:00 uur Buggy/Baby-trainingsgroep of om 10:00 uur Peuter/Kleuter-trainingsgroep.
Waar: Bosspeeltuin aan de Watertorenweg 9 te Harderwijk. Wij zullen ook regelmatig een sportiviteit organiseren op het strand, Beekhuizerzand, een park of een groen plantsoen bij jou in de buurt.
Wat kost het:
Gratis proefles
Een losse les €10,-
Een 12-rittenkaart €105,-
Gratis voor jouw kind(eren)

Kom sporten en plezier maken met je kind(eren) en beleef samen dat bewegen in de buitenlucht niet alleen gezond, maar vooral erg leuk is! Wacht niet te lang en meld je vandaag nog aan, want de nieuwe groepen starten op zaterdag 26 september a.s.

Ontdek de plezier van samen sporten tijdens Mama&Kind-Gym