Ik ben een moeder, een sportvrouw in hart en nieren, ik ben een mensen mens en een grote dierenvriend, ik kook graag en eet vers, ik geniet van de zon en leef op in de natuur, ik hou van dansen en loop graag hard, ik wandel veel met mijn hond en ik leef wat ik weet.

Vitale Mama is opgericht door Caroline Sheklanova – een actieve moeder van 2 dochters. Door de komst van haar kinderen heeft ze zelf kunnen ervaren wat goede beweging, voedzaam eetpatroon, bewuste ontspanning en positieve emoties met je doen. Haar kennis en ervaring wil ze graag met jou delen!

Gedreven door haar liefde voor sport en dans volgde ze in 1999 de eerste sportopleiding naast de HBO-studie Communicatiemanagement. Wat tijdens de studie een leuke bijbaan was, werd na het afstuderen haar 2e baan – ’s avonds en in het weekend gaf ze sportles, terwijl ze overdag fulltime in de communicatiebranche werkzaam was. Om haar kennis up to date te houden en uit te breiden, volgde ze diverse opleidingen op het gebied van sport en voeding.

Door haar passie voor het motiveren en begeleiden van mensen heeft ze in 2003 besloten om het roer om te gooien. Na vele jaren ervaring als Club Manager van diverse fitnesscentra, Personal trainer en voedingsconsulent heeft ze zich gespecialiseerd als Vitaliteitscoach, waarvoor ze een speciale HBO+ opleiding heeft gevolgd.

Een vitaliteitscoach is een leefstijlspecialist, die niet alleen over voeding en beweging adviseert, maar ook een coach is die jou helpt volhouden. Immers, zonder deze belangrijke vaardigheid is zelfs het beste dieet of trainingsprogramma gedoemd tot mislukken. De combinatie van mama zijn en een opleiding tot Vitaliteitscoach heeft van Caroline de echte professionele ervaringsdeskundige gemaakt.

Het is de missie van Caroline om alle mama’s te helpen in hun zoektocht naar meer vitaliteit:
energiek en krachtig leven emotioneel en lichamelijk in balans.

Een kleine greep uit de opleidingen die Caroline heeft gevolgd:

  • Fitness & Aerobic instructor, diploma behaald in 2000
  • EFAA Voedingsconsulent, opleiding Voeding en Sport, diploma behaald in 2004
  • Fit!vak Fitnesstrainer B, diploma behaald in 2005
  • Fit!vak Personal trainer, diploma behaald in 2006
  • Pilates instructor (Pilates Company), diploma behaald in 2006
  • Zumba, Zumba Toning, Zumba for Kids en Zumba Gold instructor, diploma behaald in 2009
  • Strength & Conditioning trainer voor hardlopers, diploma behaald in 2013
  • Functional Pilates instructor (Chivo Opleidingen), diploma behaald in 2013
  • Vitaliteitscoach (HBO+), diploma behaald in 2014
  • Revalidatie trainer (Chivo Opleidingen), diploma behaald in 2015

Vitale Mama is opgenomen in het landelijke register voor fitnessprofessionals FITNED, opgesteld door Fit!vak – brancheorganisatie erkende sport- en bewegingscentra.

Vitale Mama is lid van BOvV – de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.

Vitale Mama verzorgt in samenwerking met ProudMom de Back-in-shape training van het Work-life pakket voor de (aanstaande) moeders. Met behulp van work-life coaching, personal training en voedingsadvies wordt jij mentaal en fysiek fit en sterk om na je zwangerschap energiek weer aan het werk te gaan!

Daarnaast biedt Vitale Mama advies en begeleiding om de vitaliteit van de werkende vrouw in de overgang te verbeteren middels het Work-life pakket van ProudWoman, bestaande uit work-life coaching, personal training en een overgangsconsult.

Vitale Mama is een merk van YPPT, KvK 08200338

Copyright © 2014 – 2020 Vitale Mama