stressmamaNu de zomervakantie voor de meesten bijna voorbij is en de scholen net begonnen zijn, moeten we weer twee keer per dag het spitsuur in. Of vaker. Het ligt er natuurlijk aan of en hoeveel (naschoolse) activiteiten in je agenda passen. En dat die agenda sneller dan ooit weer vol gaat raken, weet je nu al. Maar hoe doe je het stressvrij?

Are you ready?
Vitale Mama heeft er in ieder geval heel veel zin in! Dus kom maar op met die wekker, het getreuzel voor de kledingkast, de verantwoorde broodtrommeltjes, de verjaardagen en traktaties, het huiswerk, de speeldates, de 10-minutengesprekken, het taxiën en meehelpen, de bergen knutselfrutsels, het huis continu vol met zand en stickers en de zwemlessen of andere (sport)activiteiten!
En stressvrij leven – dat moet je helemaal niet willen. Want het is beter om stress te managen i.p.v. te minderen.

Jouw hulpvraag
Zoek je hulp bij het opstarten na de zomervakantie, je sportroutine weer opbouwen, je vakantiekilo’s kwijt of gewoon nog beter worden in wie jij bent en hoe jij doet?
Vind je dit altijd weer een opgave, elke dag weer, en zeker zo aan het begin van het schooljaar als je weer keihard de routine in moet?
Wil je meer energie om dingen te doen die voor jou wel toe doen of ken je iemand die dat wel kan gebruiken?
Vitale Mama gaat jou inspireren, adviseren en begeleiden! Doe mee met onze trainingen of kom naar één van onze workshops. Ga er voor!

Niet hypen, maar helpen
Met eenvoudige suggesties en leuke tips hopen wij je te blijven ondersteunen in je zoektocht naar vitaliteit. Want vitaliteit is veel meer dan gezond en fit zijn en lekker in je vel zitten.
Wij geloven dat zelfs de kleinste veranderingen op het gebied van voeding, beweging en mindset de grootste positieve effecten kunnen bewerkstelligen in jouw leven.
Maar let op! Pillen, shakes, sapjes of (detox)kuurtjes zijn bij ons niet te koop; evenmin als (crash)diëten, onzin oefeningen of de op hype’s-gebaseerde adviezen – kortom GEEN QUICK FIX. Je krijgt advies en begeleiding op basis van up to date, no nonsens en evidence-based informatie.
Wij leren je goed bewegen, jouw lichaam voeden, uitgerust wakker worden, je sportdoelstelling behalen, je werkprestatie verbeteren, je stress managen of gewoon floreren – energiek en krachtig het maximale uit jouw leven halen!

Stressvrij leven na de zomervakantie
Getagd op: