sportschoenenHeb je ook zomerkriebels gekregen door de zonnige dagen van afgelopen weken? En wil je deze zomer mooi, fit en in shape op het stand en terrasjes verschijnen? Vitale Mama biedt je praktische tips en goede adviezen en helpt je VERANTWOORD zomerfit te worden.

Mocht je nu al denken dat het toch niet meer gaat lukken, dan kan ik je zeker net dat extra zetje in de goede richting geven. Na het succes van vorig jaar, starten wij ook dit jaar op maandag 6 juni a.s. met het effectieve leefstijlprogramma IN SHAPE.
Kom dus uit je luie stoel, trek je sportschoenen aan en train met Vitale Mama de zomer tegemoet!

IN SHAPE biedt:

  • In 6 weken ZOMERFIT
  • 1 x small group training op maandagavond van 20:00 tot 21:00 uur
  • 1 x personal training, wekelijks in te plannen
  • op maat voedingsadvies
  • leeftijlcoaching om je trainings- en voedingsschema zo goed mogelijk in je leven in te passen
  • onder begeleiding van een ervaren Vitaliteitscoach
  • voor EUR 30,- all in per week

Bij Vitale Mama tref je geen (crash)dieet, onzin oefeningen of op hype’s-gebaseerde adviezen – kortom GEEN QUICK FIX. Want helpen veranderen (je voedingspatroon, je beweegroutine, je leefstijl) is geen vak, helpen volhouden is pas een VAK!

Stop met geld weggooien aan de pillen en shakes, een sportschoolabonnement, zweverige (detox)cursus of een zelfbenoemde coach/personal trainer die zijn kennis bij elkaar googlt en jou volgens een youtube trainingsschema afbeult.
Maar investeer je kostbare tijd in een LEEFSTIJLprogramma op maat die je leert hoe je gezond(er) eet, effectief beweegt, beter slaapt of je happy gaat voelen met wie JIJ bent.

Wij doen het samen, maar jij moet het uiteindelijk zelf doen. Immers, jij bent een EXPERT van je eigen leven – jij kent je kracht en mogelijkheden. En ik ben een expert op het gebied van voeding, beweging, stress en emotie management, life coaching én duurzame verandering van gedrag. Rekening houdend met je wensen, doelen, mogelijkheden, beperkingen en/of blessures helpt Vitale Mama jou om VITAAL te worden en vitaal te blijven.

Ga voor een duurzaam resultaat en meld je vandaag nog aan voor IN SHAPE!

Trek je sportschoenen aan en breng jezelf IN SHAPE
Getagd op: