icecreamIn onze huidige maatschappij sta je vaak voor een moeilijke keuze. Kies je voor veel, of voor weinig? Kies je voor kwantiteit of voor de kwaliteit?

De hoeveelheid tijd, geld en energie die jij ter beschikking hebt is vaak beperkt voor datgene wat jij in je leven wilt doen en bereiken. Althans, zo ervaart je dat waarschijnlijk regelmatig. Jij moet dus continu bepalen hoe je deze beperkte middelen inzet om je leven zo vitaal mogelijk te leiden. Bij deze keuze zul je steeds opnieuw te maken krijgen met de balans tussen kwantiteit en kwaliteit.
Want een leven dat alleen om kwantiteit draait, levert je vroeg of laat slechte gezondheid, een rommelig bestaan, oppervlakkige (vrienden)relaties en de niet vervulde dromen op.

Start vandaag nog met het maken van gerichte keuzes en het stellen van de juiste prioriteiten. Verhoog je vitaliteit en daarmee de kwaliteit van jouw leven!

1. Stop met vullen en start met het voeden van je lichaam.
Kies voor de kwalitatieve voeding die dicht bij de natuur staat en bovendien gezonder is. Je koopt er misschien iets minder van voor meer geld, maar je eet wel lekkerder.

2. Doe iets wat je echt, maar dan ook echt leuk vindt.
Ga voor de kwaliteit in alles wat je doet: het werk waar jij je ei in kwijt kunt, een hobby om je passie uit te oefenen en een sportactiviteit waar jij een kick van krijgt.

3. Investeer in diepe en duurzame relaties.
Goede relaties met je familie en vrienden zijn een belangrijke bron van geluk. Focus op de kwaliteit in je relaties en richt je energie alleen op een paar mensen die jou echt gelukkig maken.

Kleine (en grote) alledaagse keuzes beïnvloeden dus niet alleen jouw vitaliteit vandaag en morgen, maar ook de kwaliteit van jouw leven in de toekomst.

Vitaliteit is de kwaliteit van jouw leven!
Getagd op: