“Als moeder van 2 kinderen heb ik zelf ervaren hoe mijn beleving van de periode voor, tijdens en na mijn zwangerschap positief beïnvloed is door gezond eten, goed bewegen, veel buiten zijn en mindful in het leven staan.”

Mama to be
In een willekeurige mama- en babybenodigheden winkel kijk jij je ogen uit. De mooiste kleding, de leukste hebbedingetjes en de prachtige babykamers. De aan te schaffen spulletjes zouden zelfs in een paleis niet misstaan. Maar eigenlijk is het nog belangrijker dat alles op orde is in en rond het huisje waar de baby zijn eerste levensmaanden verblijft. Maak alles klaar nog vóór het moment waarop dit grote wonder zich aandient!

Baby on board
Op dit moment maak je de meest emotionele, spannende en uitdagende negen maanden van je leven mee. In de +/- 40 weken waarin het gezond laten groeien van je baby centraal staat, verandert alles. Dit vraagt om een sterk lichaam, voldoende energie, focus, veel discipline en doorzettingsvermogen. Kortom, zwanger zijn is topsport!

Super Mama
We hebben het met z’n allen alleen maar drukker gekregen. Als mama ben jij de spil van je gezin. De zorg voor je kinderen, je werk, het huishouden en de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse reilen en zeilen van je gezin zijn slechts een paar taken, waarmee je dagelijks te maken hebt. En dan komt de tijd voor jezelf regelmatig op de laatste plaats of schiet er zelfs helemaal bij in. Zorg goed voor jezelf, zowel fysiek, als mentaal en geniet van de grootste uitdaging van je leven – het moederschap!