appeltaartNu dat je ook de dag ná de alom gevreesde en veel besproken Blue Monday hebt overleefd, is het moment daar om even stil te staan bij datgene wat je dit jaar echt aan jezelf wil gaan veranderen. Want wat er ook gebeurt, jij hebt grotendeels zelf in de hand hoe dit jaar voor jou gaat uitpakken! Immers, het zijn jouw kleine dagelijkse gewoontes die bepalen hoe jij je leven ervaart. Denk hierbij aan datgene wat je dagelijks eet, of en hoe je dagelijks je lichaam gebruikt en waar je dagelijks je hoofd mee vult.

Vergeet de cliché voornemens, zoals (meer) sporten, gezonder eten, afvallen en ga bij jezelf te rade wat je nou echt, maar dan ook echt in 2016 anders wilt doen. Dus vraag jezelf eens af: aan welke basisgewoontes wil ik de komende 347 dagen gaan werken. Kies er een uit en start vandaag nog met de kleine stapjes vooruit. Want al die kleine stapjes samen bepalen straks aan het einde van het jaar wat jij hebt bereikt.

Alles wat je doet levert namelijk een resultaat op. Het is simpelweg afhankelijk van een dosis en een context. Bijvoorbeeld, wanneer je vaak appels eet, levert dit jou een ander resultaat op dan wanneer je vaak een appeltaart eet. Dat maakt de ene keuze niet beter of slechter dan de andere. Het hangt er namelijk puur vanaf welk resultaat jij wilt behalen en wat je randvoorwaarden zijn.

De keuze is aan jou. Welk resultaat wil jij komend jaar zien? Investeer daarom in jezelf en zet jouw vitaliteit op je prioriteitenlijstje!

Zet vitaliteit op je prioriteitenlijstje!
Getagd op: