mamatobeDe zwangerschap begint niet op de dag van de bevruchting, maar vele maanden daarvoor. Gezonde voeding, regelmatig bewegen en goed voor jezelf zorgen, zowel lichamelijk als mentaal. Met deze gedegen voorbereiding leg jij de onmisbare basis voor vitaal zwanger zijn. En de positieve beleving hiervan na je bevalling.

Door tijdens je zwangerschap te blijven bewegen benut je alle voordelen van de vitale leefstijl, waaronder meer energie, goede nachtrust, gezonde gewichtstoename, goed humeur en betere conditie.

Doe mee met een van onze trainingen. En volg een van onze workshops. Hiermee kan jij je goed voorbereiden op de zwangerschap en de weg naar het moederschap. De workshops en trainingen die je bij ons kunt volgen, helpen je fit, sterk en energiek de belangrijkste 40 weken van je leven doorlopen. Zo kun je je optimaal voorbereiden op de bevalling!

Vitale Mama biedt je een mix van de meest effectieve interventies op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.
Investeer je kostbare tijd en energie in top begeleiding tijdens je zwangerschap en boek vandaag nog een gratis proeftraining. Of informeer naar de eerstvolgende datum en beschikbaarheid een van onze workshops.